home
magyar

deutsch

  
 

Sajtó

Sramlifarsang 2002

Megválasztották az bál legszebb hölgyét

Ministráns-showal indult szombaton a második alkalommal megrendezett sramlifarsang Tarjánban, a művelődési házban. A felcsendült gregorián énekre vonultak be a színpadra a zenészek, a Tarjáni Fiúk és Edit, akik a nagy sikerű film, az Apáca-show sikerén felbuzdulva ministránsruhát öltöttek.

A Zenei Egyesület immár hagyományos farsangi mulatságának több mint kétszáz szereplője volt, akiknek csaknem a fele öltött díszes maskarát. A közbiztonsággal nem lehetett semmi probléma, hiszen ellepték a bált a rendőrök, s ezúttal nem okozott problémát a hírhedt terrorista, Bin Laden sem.

A hajnali négyig tartó zenés, táncos mulatság egyik érdekes színfoltja volt a helyi mazsorettek fellépése: a lányok a népdalkört parodizálták.

A tavalyi eseményhez hasonlóan, az idén is megválasztották a farsang szépét. A legtöbb szavazatot Marx Viktória kapta, udvarhölgye lett Tisch Ingrid mellett Martin Anita. Viktória a tatabányai kereskedelmi és vendéglátóipari szakközépiskola idegenforgalmi szakán tanul. A 27-es rajtszámot viselő fiatal lányt a tavalyi királynő, Miskovics Adrienn koronázta meg. 
  Várgesztesi Vagányok Sramlizenekar Várgesztesi Vagányok Sramlizenekar
gesztesivaganyok.uw.hu
 
Balambér Tamara Balambér Tamara
 
galéria
 
Sramlikings
www.sramlikings.hu
 
Zenei Fesztivál 2009
Barna Máté fotói
 
Közösségi élet
galéria
 
Tarján Község Önkormányzata
www.tarjan.hu
 
esküvői ruhák Dream Dress Szalon
esküvői ruhák
 
  Tarjáni Zenei Egyesület · HU-2831 Tarján, Csalogány u. 35.    tel./fax: +36-34/372-855     e-mail:strehli@pr.hu
webmester: tomacolor studio